Categories
разказвам

лепкави бележки

Хубаво е човек да остава в добри отношения с тези, с които се е разделил по една или друга причина. Другояче казано – беше ми приятно в петък вечер да се видя с бившите колеги от смак във Firenze (много приятно място между другото, да живеят морковите с лимон и мед).

Нощта мина на рожденния ден на Сия в Дружба. Имаше страшно много хора. Беше от купоните, на които осъзнаваш, че си си прекарал страшно добре чак като свършат.

Събота сутринта се върнах в Горна с убийствено ранен влак. Спах през цялото време. Майка ми ме мъкна по магазините. Чистих червеи в махалата. Накарах солидна група хора да ползват Firefox и Thunderbird. Спах 15 часа. Четох статията за спагетите в списанието на Mtel (в последните два броя намерих полезни неща, даже и интересни). Карах колело из Горна – уф, бях ги забравил тези баири.

Неделя сутринта намерих цаката на спането в янтрата – първа класа. Видях Петко пред народното събрание и той ме покани на bgsite награждаването. След работа отидох. Както би казал някой друг (англичанин вероятно): blindingly stupid. Поне се видях с останалата част от смак, които отсъстваха в петък.

Вчера ме боля глава.

Днес не ме боля глава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.