Categories
гледам

Дзифт

Дзифт. Най-после български филм, който изглежда добре.

Заслужава си да се гледа дори само заради сцената, в която Ада пее. Виж снимката.

Твърде умен и твърде черен филм. Но това се очакваше.

14 replies on “Дзифт”

то много хубаво, ама надали много хора ще имат шанса да го гледат, предвид факта, че такива неща се пускат само по БНТ и само ако от там са на кеф.

айде и освен доброто изглеждане и да става, че нещо не съм попаднал на ново бг-кино, което да става за гледане.

И аз си правя планове да го гледам „Дзифт“. А дали само заради черно-бялото ми напомня за „Sin City“ или заради цялостното представяне от рекламите, ще разберем :)

Между другото, онзи ден по БНТ успях да гледам „Емигранти“ и много се накефих :)

е да, ама кината в Стара Загора не влизат в категорията ‘големи’.

Абе.
Бива филма, ное много муден и прекалено ‘арт’ за масовата публика…

Лично на мен ми хареса, но не съм поразен. Филм като филм, самодето е нашенски :)

Най-малкото защото е един от малкото Български филми през последните години си заслужава да се види, а ѝ се представи доста добре на чуждестранни филмови фестивали

Тъкмо се прибирам след прожекцията и веднага почвам да го търся из нета за повторение :) Филма е невероятен, просто нямам думи, препоръчвам го на всички.

Вчера ходих да го гледам в Арена.Филмът е много идеен и натуралистичен.Останах с впечатление, че отзивите са „или-или“ т.е – „Да много ми хареса филма“ и другия вариант е „Не струва, загубихме си времето“Е…аз не мисля,че съм си загубила времето!Според мен ще го харесат хората, които гледат и друг тип филми освен американски екшъни.В крайна сметка всеки има право на мнение

Филмът е много, много добър.Изчистен ,искрен и въздействащ.Ще го гледам отново.
И в Стара Загора ,вече може да се гледа в Арена Парк Мол.
Честито!

Задължително го гледайте, млади хора! Ние, по-възрастните, си ги знаем тези неща. И мислете като гласувате!

Отвратителен сценарий, напълно предвидим, никакво действие – гласа зад кадър дразни много (филм е все пак, не литературно четене).Несвързано вметнати историйки, опит да се поукраси черно бяла лента, жаргонни изрази, целия филм се разправя за л**на, гениталии, пр**ни и т.н.Много дървена актьорска игра, лошо операторско НЕмайсторство (2 ъгъла на снимане). Твърде много отегчителни съвокуплителни сцени, без капка еротика в тях. Поне това да имаше. Не става и за аматьорско ХХХ. Изгубих си 90 мин от живота за да се чуствам засрамен и натъжен.

„ДЗИФТ“! Поредното и вече последно разочарование от българското кино (в периода след 1990 г.).
Слаб сценарий, маниакалност, неадекватно представяне на вериода във всяко отношение (диалози, облекло на героите и т.н.)
С невъоръжено око си личат „повлияванията“ от други продукции правено по на запад. Поне да се бяха повлияли повече! Кореспондират с българската традиция опитите за обобщения и т.н. залитания, обременяващи действието и залъгващи зрителя, че представят дълбочина на … (каквото и да било).
защо не се вгледат хората, мислещи си че правят кино в постигнатото преди – няма смисъл да откривате топлата вода, тя и открита само го осмислете. Не се представя като проблематика нищо, неексплоатирано вече под различни форми.
Чужденците се правят, че разбират филма но той по същината си представя невярно и изкривено действителността и т.н…..
Трудно си намирам думите …. та по-добре да не ставам груб!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.