Categories
wordpress

Преглед на коментарите

Имам една молба към съдържателите на блогове, в които коментирам: ако ползвате WordPress, инсталирайте си едно от няколкото разширения за преглед на коментари.

Способен съм да омажа два реда с HTML дотолкова, че като ги видите ще си помислите, че съм искал да пиша в BBCode.

11 replies on “Преглед на коментарите”

Не обичам нещо да ми мига отдолу, докато пиша и отрязях live preview.

Ползвам Ajax Comment Preview, защото авторът му ми е колега и веднъж като питах за подобно разширение, той ми каза че е писал едно :-)

Иначе, както сигурно си заподозряла, цялото това писание е точно по повод моя коментар при теб. Който ти за радост си пооправила.

Преглед на коментарите…

В блога на Ники Бачийски прочетох интересна тема свързана с прегледите на коментарите. Наистина и на мен ми се е случвало в бързината като…

не исках ajax по религиозни причини, но след като разширението на filosofo постави бутона за преглед на невероятно място, се прежалих.. уви, явно проблемът е в темата ми, или и аз не знам къде..

правил ли си някакви промени по кода, за да стоят двете бутончета мирно, едно до друго?

готово ;)
и моето малко блог пространство вече е с preview опция ;)

Наистина е много приятно да се пише в блогове, които показват preview на коментарите. Личи си, че собствениците са обърнали внимание, да ти е драго да пишеш и коментираш :) WordPress.com кога ще предложат тази възможност?

Там не е толкова просто, защото всяка подобна промяна трябва да се синхронизира със всички теми. А те са много и коя от коя по-различни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.