Categories
аз свят

Аризонска мечта

След по-малко от 4 часа, през летището, а после и през Мюнхен, Денвър и Тъксън трябваше да се запътя към Оракъл, слънчева Аризона. Идеята е да прекарам почти седмица в малко ранчо, заедно с колегите, където да попрограмираме, да поснимаме (поне аз, иначе Виша няма да ми завери командировъчното), може би и да се разходим до Biosphere 2.

Сигурно сте забелязали горе едно трябваше. Поради гъстата лондонска мъгла обхванала софийското летище полетът ми за Мюнхен бе отменен. Странното беше, че разбрах лошата новина чак преди около час. А не е като да не проверявах съвестно. Вчера, днес през деня и вечерта сайта на софийското летище твърдеше, че самолета ще излети като топка под волето на Ван Бастен. Ровейки пак нещо за полетите, по някакви неведоми пътища стигнах до сайта на Lufthansа и какво да видя: полетът ми отменен. Скоро след това съобщението се появи и на сайта на летището, но все пак се почувствах малко предаден.

Докато аз не съм загубил много, сигурен съм, че няма да са толкова премерени в изказванията си тези, които ще се опитат да пътуват за Франкфурт тази сутрин. Ето какво показва сайта на софийското летище:

Полетът ще излети навреме

Авиокомпанията, която обслужва полета, Lufthansa, обаче казва друго:

Полетът е отменен

Дамата от Lufthansa, с която се свързах за да си уредя място на същия полет след 24 часа, освен че беше много любезна, без никакъв намек на скрита критика си позволи коментар относно пропуска в сайта на летището: „а, с тези оправия няма!“. Критиката беше явна, недвусмислена и официална.

2 replies on “Аризонска мечта”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.