Categories
разказвам слушам

7 песни

Събота вечер бях уморен. Пръст имаше и сбирката на мрежата и посещението на openfest, но не за тях искам да кажа нещо. Убийствено отдавна не бях ходил в Helloween. Минах оттам да видя Деница и сподвижниците и (я, какви трудни и неподходящи думички знам). Посрещнаха ме с Creep (Radiohead). По принцип не обичам да правя класации на нещата, които обичам. Нямам любим филм, актьор, нямам любима книга, кола, марка паста за зъби, даже нямам любима актриса или модел. Въпреки това Creep ми се очертвава като любима песен, независимо, че макар много да опитвам не мога да се отъждетсвя с главния герой (но работя по въпроса). Until it sleeps. Down with the sickness. Always. Sad but true. Истина. Heart of steel.

Имаше по едно радио, едно предаване. Любими песни за любими хора. Всички от втората категория да се чувстват поздравени.

1 reply on “7 песни”

Случайно се зачетох в този пост, нищо че е от 2004 ;) Както и да е – поздрави за Down with the sickness, ако все още слушаш Disturbed де. А и един съвет – увеличи шрифта в textarea-та, че докато пишех, едвам разчитах какво изобщо се появява на монитора. Поздрави!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.