Categories
свят

Успех 2.0

Позволете ми и аз да се набутам в терминологичната 2.0 кошара: за разлика от миналото, в днешния свят 2.0 ви трябват повече от яко бачкане, креативно мислене и умни и можещи хора около вас. Абсолютно задължителни са още много добри бизнес умения и съществен принос към професионалната ви общност. Иначе колкото и талантливи и можещи да сте в това, което правите ще сте просто едни от многото.

Доскоро живях в заблудата, че горното важи главно за света на информационните технологии, но една, заслужаваща да ѝ отделите един час, лекция на Chase Jarvis, фотограф, ме върна в реалността.

3 replies on “Успех 2.0”

Начинът за постигането е по-различен. Все още има хора, които не искат да си имат нищо общо с маркетинг и бизнес, още има темерути, които си мислят, че могат да постигнат нещо докато игнорират всички останали.

Хора „темерути“ ще има винаги, но ми прави впечатление, че в много случаи те са мнозинство, което е бедата. Иначе ако са малко нормалната бизнес среда просто ще ги изхвърли там където им е мястото. Но май това е встрани от темата…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.