Categories
гледам свят

За хумора, Камен Донев и народното творчество

Обичам да се смея. За съжаление на много хора, обичам и да се шегувам. През годините съм намерил малко хора, които да имат подобно на моето чувство за хумор. Камен Донев е един от тях.

Когато Лина ми се обади и ми предложи билети за моноспектакъла му За народното творчество, дори стоте милисекунди, в които се колебах, ми се сториха предателство към таланта му.

Народното творчество
Снимката е на Боби Димитров, CC-BY-SA.

След представлението не можех да кажа много неща, тъй като ченето и коремът ми бяха схванати. От смях.

Още:

10 replies on “За хумора, Камен Донев и народното творчество”

Аз и Пецата чакахме за билети три месеца… Залужава си дори да се повтори профилактично посещението след време!

пп: Попаднах тук след referals чрез снимката. 10х.

Мисля че Камен Донев е огромен талант. Никога няма да забравя любимата ми сценка като „инженер Донев“. Мисля че би трябвало да се присъедини към „шоуто на комиците“ и да го гледаме всяка седмица по телевизията :-)))

Невероятен спектакъл, невероятно шоу. Камен е цяло богатство. Такъв таналнт, такова чудо. Без думи съм! Да е жив и здрав да ни радва още дъъълги години. ;)Обожавам го

Аз пък не мисля, че трябва да се присъединява към „комиците“. Там не го заслужават

Току що се връщам от представлението на Камен Донев и нямам думи!Такова шоу,такава енергия,такъв ентусиазъм,нямам думи…:)Голям талант!

ВЕЛИК,ВЕЛИК,ВЕЛИК! За този човек и неговия талант не мога да кажа нищо друго. След края на представлението нямах думи, неисках да свършва и се опитвах за запечатам всеки един момент от него в сазнанието си.Поклон пред хора като Камен Донев, които са така отдадени на професията си!

na 22.12.2008 беше в Шумен. Гледах го . Уникален е ! Дойде ли отново аз отново ще отида да гледам „народното му творчество“…. нямам думи … :)

Голям смях, ама наистина голям смях…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.