Categories
разказвам

чисто здрав

Лекцията php security пак пропадна, но това май си имаше хубавите страни. Хем София не успя да я пропусне, хем свършихме мрежовата(доста приятна лекция за инжектиране на SQL) по-раничко и имахме повече време за ИББ :)
Пак бяха запазили три маси и пак в общи линии бяха пълни. Реших да проверя старата поговорка Клин клин избива и в името на добруването на гърлото ми пих доста бира с лимон (аз не вярвах, че това става за пиене, но уви). И се получи. Сега гърлото ми има леко розов цвят (не като преди – половината бяло, другата половина гъстовиненочервено), като на бебешко дупенце (на допир не го знам как е…). Защо обаче по дяволите не се сетих да пия бира още предните вечери… Е, опитът учи. Ще го знам да друг път. За снощното ми скорострелно оздравяване определено принос има и сервитьора. След първата бира другите ги носеше по инерция. Заслужи си бакшиша. За пореден път.

Всяка жаба да си знае гьола. Струва ми се, че лека-полека започвам да се намествам в моя. Бях забегнал за малко.

П.П. Май пак се връщам към много-в-скоби-стила. Харесва ми.
П.П.П. В Кривото готвят твърде добре. В белия списък са вече и спагетите (първите в списъка), салата от моркови със зехтин (има доста солиден лимонен материал в нея за бирата/виното) и пържените картофи (истински са!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.