Categories
разказвам

седмица

Пак осъмнах без бележки за една седмица.
На ИББ в Сряда не се застояхме много. Главно пообсъдихме една хубава идея. Много хубава идея. Трябва малко да се стегна и да помогам с каквото мога. А, и малко поточно видео…
Четвъртък вечер бяхме на Черно Фередже с Хрис, Пенчев, Curly и Бобсън. Лигавиха се доста, не свириха качествено, но не съжалявам, че отидох. Напротив.
На следващата сутрин не успях да отлепя от леглото. Бях с 38° температура и си стоях у нас. Беше ми криво. Добре, че вечерта мина Хрис да порешаваме задачи и се посмяхме с нея и Евгени. Май и някоя и друга задача решихме.
Съботата и неделята трябваше да се работи стабилно. Не успях, все пак да пропусна Фантасмагории в Театъра на Армията събота вечер. Беше смешно. За радост – не само. Актьорите бяха великолепни, а и се позамислих за това, онова… А колко храна се изяде вечерта в китайския над Fans… Нямах сили обаче за Tortilla Flat след това. Просто се прибрах и заспах.
По някакво чудо успях да спя повече от 10 часа неделя срещу понеделник. Това не ми пречеше обаче да се чувствам като парцал. Вечерта беше много странна. Животното тръгна без проблеми. В един момент се бях полуизлегнал на стола си, вгледан в нищото, нечуващ цялата суматоха и телевизори около мен и слушах няколко от песните, които знаех, че не трябваше да слушам. Вярно – меланхолията я чуствам твърде близка до себе си, но… Преди да успя да ѝ и се отдам напълно ме откраднаха да ходим в студиото на Нова за смс игричката. Запознах се със Зара – най-обикновено момиче. Стана ми много смешно как някои хора лижеха задниците на the big boss. То си е за тях :)
Днес беше по-спокойно. Практикумът ми във ФМИ беше весел. Обичам когато има любознателни хора наоколо. Дори да не успявам да им отговоря на всички въпроси. Вечерта някои субекти вързаха огромна тенекия (е, не се сърдя…), но все пак биричката с Жоро, Велин и sve беше весела. После се появи и Мъро. Perl общността май наистина трябва да се посъбере. Ще.

2 replies on “седмица”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.