Categories
аз сметачи

три неща

Поръчах си апаратче. Canon A400. Оказа се, че не е лоша идея да имаш тайни агенти от лявата страна на атлантика (или беше западната?) – нещата стават по-лесно и евтино. С 512 МБ Secure Digital.

Някак незабелязано излязоха Firefox 1.0 и Thunderbird 0.9. За freebsd-то още не са пуснали порт и все още съм с RC1, но в относно-то на пощенската ми програма пише 0.9 вече. Ако не забравя може да отида в петък да поотпразнувам събитието в клуба. Everyone’s invited…

Опъването на кабели (и понякога техният упорит отказ да пуснат пукнат пакет по тях) не е безкрайно неприятно. Оказа се, че на моят етаж живее един от преводачите на GNOME. Освен, че изглеждаше доста свестен тип от блога му видях едно страшно сайтче: audioscrobbler, което записва всички песни, които слушаш (чрез разширение на любимата ти програма за слушане на музика) и я ги прави я публично достояние, я ти ги пази в архив за лично ползване. Всички протоколи, които ползва са отворени и има доста прилични описания за разработчици. Евала.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.