Categories
посвещавам

месец

Странен месец. Започна на 2-ри със Срещу стената.

Всъщност невероятно хубав месец. Не знам накъде върви света, но напоследък все по-често се намират разни птички, хора (и приятели даже ;) ), които ми напомнят недвусмислено, че животът е хубав!

6 replies on “месец”

Животът е прекрасен, това е ясно. При мен обаче почти липсват птичките дето да го напомнят :)

Добрев, споко, това е някакъв вид временно явление… напоследък почвам все повече да се убеждавам, че за живота е нормално да бъде прекрасен и бурен, и че спокойните периоди – ако ги има изобщо – само затишия между (прекрасни) бури :)

А където има бури, има и буревестници, нали? :)

(опа, май току-що си изпросих едно сериозно клъвване от разни птици… ама така е… явно и коментари не трябва да post-вам under the influence ;))

Пффффф. Горното да се чете „че спокойните периоди… *са* само затишия“… не че не можете да си го попълните сами, ама знам ли и аз, като почнете да ме second-guess-вате, докъде ще стигнете… то аз самият обикновено не знам какви ги говоря, та ако започнете вие да предполагате Какво Е Искал Да Каже Авторът… маааааани, беееегай! :)

Прав си.
Аз просто исках да кажа, че съм в Норвегия и, че единствените птици, който съм видял за вече 20 дни тук, са едни черни и ги видях по тъмно, може би затова ми се сториха черни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.