криейтив сарказъм

Казвал съм ви, че обичам иронията, нали. И сарказма. Даже доста.
Преди няколко седмици, видях едно отксъче от мое писание точно в тази светлина. Иронично-саркастична. Усмихнах се. Даже усмивката ми държа доста време.

Тази сутрин си размишлявах нещо съвсем друго, когато ме навести мисълта, че онзи автор, в неговия/нейния си „таен“ блог не би имал право да вземе моя текст, ако не си бях пуснал съдържанието тук под cc-by. Е как да не обича човек Creative Commons :)

7 коментара по “криейтив сарказъм”:

  1. Xpucu

    Дали говориш за същия блогър с разните интересни и новаторски идеи за улесняване на живота и забогатяването и с веселите преживявания с розовия асемблер? :)
    Жалко е, че и той не е СС лицензиран…

  2. николай

    О, да. Май ще се окаже не толкова потаен, колкото изглежда :)

  3. Xpucu

    Хехе, не му се отдава точно тази потайност. Даже от бая време си мисля да направим някоя блогърска сБирка и да го поканим – може пък да го навием да си лицензира блога под СС :)

  4. николай

    То това за блогърската среща от кога си го мислим и май сега към края на сесията му е времето…

  5. ед

    Няма да се разберем така, нарушавате правилата. Не много де, поне не сте публикували линкове. А относно лицензите, я ми обяснете какво е fair use, че не съм наясно…

  6. Xpucu

    Хехех, избложването на линка виси отдавна като драфт при мен, кога ли ще го пусна :)
    Кога ще пием бири ?

  7. Xpucu

    А между другото ти и НЕнарушаването на правилата откога се разбирате толкова? Да не е станало нещо интересно откакто не сме се виждали? :)

Твоят коментар