Categories
свят

криейтив сарказъм

Казвал съм ви, че обичам иронията, нали. И сарказма. Даже доста.
Преди няколко седмици, видях едно отксъче от мое писание точно в тази светлина. Иронично-саркастична. Усмихнах се. Даже усмивката ми държа доста време.

Тази сутрин си размишлявах нещо съвсем друго, когато ме навести мисълта, че онзи автор, в неговия/нейния си „таен“ блог не би имал право да вземе моя текст, ако не си бях пуснал съдържанието тук под cc-by. Е как да не обича човек Creative Commons :)

7 replies on “криейтив сарказъм”

Дали говориш за същия блогър с разните интересни и новаторски идеи за улесняване на живота и забогатяването и с веселите преживявания с розовия асемблер? :)
Жалко е, че и той не е СС лицензиран…

Хехе, не му се отдава точно тази потайност. Даже от бая време си мисля да направим някоя блогърска сБирка и да го поканим – може пък да го навием да си лицензира блога под СС :)

То това за блогърската среща от кога си го мислим и май сега към края на сесията му е времето…

Няма да се разберем така, нарушавате правилата. Не много де, поне не сте публикували линкове. А относно лицензите, я ми обяснете какво е fair use, че не съм наясно…

Хехех, избложването на линка виси отдавна като драфт при мен, кога ли ще го пусна :)
Кога ще пием бири ?

А между другото ти и НЕнарушаването на правилата откога се разбирате толкова? Да не е станало нещо интересно откакто не сме се виждали? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.