Три важни неща за WordPress: специалисти, конференция, запазена марка

 1. Първа стъпка към по-лесно намиране между клиенти и програмисти и дизайнери, които разбират от WordPress – все не успяват да се намерят;
 2. Остават три седмици до първия WordCamp България – елате;
 3. Automattic предаде запазената марка WordPress на фондацията WordPress – наистина голяма работа.

4 коментара по “Три важни неща за WordPress: специалисти, конференция, запазена марка”:

 1. Венцислав Сотиров

  Не съм фен на WordPress , но полезна статия :-)

 2. Андон Иванов

  Браво, от първото определено имаше нужда от край време… Много по-лесно човек може да намери клиенти, както и клиентите ще го намират по-лесно, понеже всеки от нас ( занимаващи се с wordpress от няколко години ), предлага услугите си в собствените блогове…, но няма смисъл, ако не могат да го намерят :(

  За #WordCamp писах дори в блога си, но уви като гледам малко хора са се записали и някак малко от хората знаят за събитието, а ще си заслужава човек да се запознае с хора които познават до болка платформата, пък и да научи това-онова.

  Надявам се да успея и аз да дойда, но поне ако не успея, ще подсетя колегите които имат възможност да отидат :)

 3. Калин

  Аз се записах за WordCamp, според мен доста хора ще решат да дойдат в последния момент, както се получава и на досегашните SEO конференции.

  Има смисъл от място за пазар на WordPress услуги при всички положения, дано бързо събере популярност.

 4. Ангел

  Събира събира. В последно време все повече хора (включително и аз) се ориентират към WP. А вече обмислям и към разработването на добавки да се ориентираме, въпроса е да е нещо наистина полезно, а не поредното нещо, което го има в 20 други варианта. Дано Camp-а е полезен за посетилите го, има нужда от повече подобни събития в България.

Твоят коментар