WordPress 2.5 идва скоро

Ако сте пропуснали шума около скорошното излизане на WordPress 2.5, може да наваксате като първо се разходите из избрани новости в блога на WordPress, след това прочетете редовния обзор на Aaron Brazell за 10-те неща, които трябва да знаете за 2.5, а накрая вижте и последния screencast на Matt, отново в блога на WordPress.

Ако знаете как да си направите резервно копие на базата от данни, пробвайте 2.5 RC2 (също и на български).

7 коментара по “WordPress 2.5 идва скоро”:

 1. zbrox

  Аз вече избързах :) Още когато уж щеше да излиза, на 10ли беше? Та аз си казах, че какво да чакам до утре, като и сега мога. И вечерта изтеглих от SVN trunk и го сложих. А то след това взе, че не излезе новата версия :)
  Всичко изглежда супер, само дето не ще да ми качва никакви файлове. Стои на 0 progress bar-a и не мърад от там като искам да кача снимка да речем. А и firebug-а не улавя никакви грешки?! Проверих, папката в която трябва да качва има всички нужни права настроени…

 2. николай

  Ех, ти все едни проблеми целиш. Опитай с новия trunk (или поне с RC2) и ако пак не може да качваш, пиши във форумите какъв browser ползваш, коя версия на flash (ако ти се показва flash версията) и какъв е сървъра, на който върви цялата работа.

 3. zbrox

  Намират ме сами проблемите :)

 4. zbrox

  писах…now…we wait! :)

 5. zbrox

  Nope… Никой нищо не рече, а и в докладите за проблем не изглеждаше като да има изгледи да се оправи проблема. Май е нещо свързано с flash player под различна платформа от Windows.
  Явно ще трябва да се качва през ftp доста време.

 6. николай

  Не съм имал време да го погледна тези дни :-(

  Хайде ела в четвъртък, пък ще го видим. Ако много искаш да качваш файлове преди това, драснах отговор във форума.

 7. zbrox

  Сега е работещо като цяло. Махнах всякакви следи от стари и нови флашове и след това си сложих от официалното хранилище последния плъгин. Сега качва, но веднага след това не показва никакво preview, само някакви черти и т.н. Обаче си качва коректно, което е най-важното.

Твоят коментар